De keuken is een belangrijke plek in huis. Een groot deel van het dagelijks leven speelt zich hier af. De keuken moet een plek zijn waar u zich thuis voelt en waar je gezellig kunt eten en samen zijn.

Belangrijk is dat de stijl van de keuken bij u en uw gezin past maar daarnaast moet de keuken ook praktisch en comfortabel zijn.
Gijs Zwart Interieurbouw ontwerpt en maakt uw droomkeuken voor u op maat, volledig naar uw wensen en persoonlijke smaak.

Persoonlijke voorkeur

Bent u een liefhebber van design of juist van de industriële look? Of wilt u juist een combinatie van beide? Elke stijl en wens is mogelijk; van landelijke keukens tot moderne keukens en van een kookeiland tot een hoekopstelling. Wilt u een keukenblad van marmer of van composiet?

Van het keukenblad en de kasten tot aan het fornuis en de kranen, alles kan naar uw smaak en voorkeur worden samengesteld. Ook de keukenapparatuur is volledig op maat en in diverse prijscategorieën samen te stellen. Daarnaast zijn wij goed op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de keukenbranche. Wij nemen u graag stap voor stap mee in het ontwerpproces van uw keuken.

Werkwijze

Aan de hand van uw wensen en ideeën maakt onze architect een 3D ontwerp zodat u een goed gedetailleerd beeld krijgt van uw nieuwe keuken. Al onze keukens worden handgemaakt en wij werken uitsluitend met duurzame materialen. Dit zorgt voor een hoogwaardig afwerkingsniveau. Het monteren van de keuken wordt uitgevoerd door onze eigen vakmensen. Wij verzorgen uw op maat gemaakte keuken van ontwerp tot oplevering.

Om inspiratie op te doen laten wij u graag een aantal voorbeelden zien van onze keukens:

Moderne keukens

Landelijke keukens

Houten keukens

Exclusieve keukens

Creatief – Persoonlijk – Eerlijk – Flexibel – Uniek

Dat is waar Gijs Zwart Interieurbouw voor staat!