Keukens

Bent u opzoek naar een exclusieve keuken, handgemaakt en volledig naar uw wens? Dan bent u bij Gijs Zwart Interieurbouw aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van op maat gemaakte keukens.

Wilt u een bepaalde stijl keuken, zoals een landelijke leef keuken of juist een moderne design keuken? Meer kastruimte of een bepaald merk apparatuur? Elke stijl en wens is mogelijk. Wij denken graag met u mee! Samen bespreken wij uw wensen en bekijken wij wat de mogelijkheden zijn. Aan de hand van uw wensen, wordt door onze architect een 3D tekening gemaakt. U krijgt dan een gedetailleerd beeld van uw keuken.

Al onze keukens worden handgemaakt en wij werken uitsluitend met duurzame materialen. Het inbouwen of plaatsen van de keuken wordt uitgevoerd door onze eigen vakmensen. Wij verzorgen uw op maat gemaakte keuken van ontwerp tot oplevering.

Gijs Zwart is een ervaren vakman, gespecialiseerd in maatwerk van keukens, kasten, meubels en verdere interieurbouw. Wij leveren maatwerk in Putten, Ermelo, Harderwijk, Nijkerk, Voorthuizen, Barneveld en omstreken.