Gijs Zwart Interieurbouw is opgericht in 2015. Gijs stelt zich graag even aan u voor:

Op 23-jarige leeftijd ben ik gestart met Gijs Zwart Interieurbouw. Ik heb altijd al een grote passie gehad voor het ontwerpen van mooie objecten en voor het creëren van nieuwe dingen.

Geen standaardproducten die je overal ziet maar juist unieke ontwerpen en bijzondere materialen, daar gaat mijn voorkeur naar uit.

Mijn voorliefde voor hout kan ik in dit vak mooi omzetten naar duurzaam gemaakte producten. Het begint altijd met een idee en om dit idee zo goed mogelijk te transformeren naar een mooi op maat gemaakt product, dat is waar mijn passie ligt. De wensen van de klant op een juiste manier vertalen, daar draait het om in dit vak. Durven afwijken van standaardproducten is daarbij een must. 

Ambachtelijk Vakmanschap

Na een aantal jaren werkervaring te hebben opgedaan heb ik de stap gezet naar een eigen bedrijf in interieurontwerp. Inmiddels werk ik samen met een klein team van vakmensen in een eigen werkplaats in Putten. 

Wij maken met veel liefde, uniek handwerk en ambachtelijk vakmanschap de mooiste producten op maat, voor zowel particulieren als bedrijven. 

Dankzij onze moderne machines, uitstekende materialen en de deskundigheid van ons team creëren wij alles naar uw wensen en ideeën. Van handgemaakte keukens en badkamermeubels tot aan kasten, tafels en zelfs complete bedrijfsinterieurs voor bijvoorbeeld horecagelegenheden en kantoorpanden. 

Samenwerken

Daarnaast hebben wij een uitstekende en langdurige samenwerking met talrijke specialisten, zoals tegelzetters, schilders, stoffeerders, elektriciens en meer.

Zij ondersteunen ons om uw project zo succesvol mogelijk af te ronden, met het allerbeste resultaat.

Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk. Wij werken dan ook met korte, transparante lijnen en maken duidelijke afspraken. Verder streven wij naar zoveel mogelijk gebruik van eerlijke en duurzame materialen van hoge kwaliteit met unieke details en een perfecte afwerking.

Flexibel – innovatief – vakkundig

Hoe werken wij

Persoonlijk contact

Wij komen graag bij u langs om in een persoonlijk gesprek alle wensen en mogelijkheden met u te bespreken. Het is belangrijk dat wat wij voor u maken precies past bij hetgeen u in gedachten heeft. Daarnaast is het van belang dat het object in de ruimte past en blend bij de stijl en sfeer van de ruimte.

Offerte

Wij maken een voorstel op maat voor u met daarin duidelijke afspraken, een 3D-ontwerp van onze architect en een overzicht van het budget. Uiteraard zijn aanpassingen in de offerte bespreekbaar.

Voorbereiding & Productie

Wanneer de offerte akkoord is komen wij bij u langs om alle precieze maten in te meten. Vervolgens gaan we aan de slag met het ontwerp. In onze eigen werkplaats zorgen onze vakmensen voor de perfecte uitvoering van het ontwerp.

Plaatsing

Ons vaste montage team komt bij u langs om alles netjes te monteren.

Inspiratie

Op deze website krijgt u alvast een voorproefje van onze manier van werken.

Laat u inspireren en zie wat voor talloze mogelijkheden er zijn. Heeft u zelf een bijzonder idee of plan voor een uniek object?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen maken? Neem gewoon even contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Niets is ons te gek en wij houden van een uitdaging. Schroom dus niet om ons te bellen.

Onze kracht is onze persoonlijke aandacht voor iedereen, van particulier tot zakelijke klanten.

Gijs Zwart Interieurbouw
Uw specialist in maatwerk

Creatief – Persoonlijk – Eerlijk – Flexibel – Uniek

Dat is waar Gijs Zwart Interieurbouw voor staat!