De badkamer gebruiken we tegenwoordig voor veel mee dan alleen de dagelijkse wasbeurt. Het is een plek geworden waar genieten centraal staat. En waar je bovenal rust en ontspanning kunt vinden. Door te kiezen voor badkamermeubels op maat is het mogelijk om de ruimte zo in te richten dat alles optimaal benut wordt.

Het grote voordeel van badkamermeubels die op maat gemaakt zijn is dat u zelf de sfeer en uitstraling kiest die het beste bij u past. Ook de eisen die u stelt aan het gebruik van de badkamer en de meubels nemen wij mee in het ontwerpplan.

Het begrip badkamermeubels omvat diverse soorten meubels: wastafelmeubels, wastafelkasten, onderkasten en onder-meubels.
U kunt volop kiezen uit diverse soorten materiaal, de afmetingen, kleuren, soort wastafel, indeling van de lades etc. Een goed ontwerp is van daarbij dan ook van groot belang. Uiteraard begeleiden wij u graag stap voor stap in dit traject.

Alle meubels worden in onze eigen werkplaats gemaakt. Onze vakmensen beschikken naast hun kennis en kunde over de beste apparatuur en materialen.

Bekijk hier voorbeelden van onze Badkamer meubels:

Bekijk ook onze andere meubels

TV meubels

Tafels

Kasten