Meubels

Een meubel op maat gemaakt en geheel naar uw wens? Dan bent u bij Gijs Zwart Interieurbouw aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van op maat gemaakte meubels

Of het nu gaat om een en suite kast, tafel, balie, badkamermeubel of een Tv-meubel. Wij kunnen elk meubel geheel naar uw wens voor u op maat maken. Een robuuste tafel van eikenhout, tweepersoons wastafel of een Tv-meubel voor het wegwerken van uw apparatuur? Elke stijl en wens is mogelijk. Wij denken graag met u mee! Samen bespreken wij uw wensen en bekijken wij wat de mogelijkheden zijn. Aan de hand van uw wensen, wordt door onze architect een 3D tekening gemaakt. U krijgt dan een gedetailleerd beeld van uw meubel.

Al onze meubels worden handgemaakt en wij werken uitsluitend met duurzame materialen. Het inbouwen of plaatsen van uw meubel wordt uitgevoerd door onze eigen vakmensen.

Wij verzorgen uw op maat gemaakte meubel van ontwerp tot oplevering.

Gijs Zwart is een ervaren vakman, gespecialiseerd in maatwerk van keukens, kasten, meubels en verdere interieurbouw. Wij leveren maatwerk in Putten, Ermelo, Harderwijk, Nijkerk, Voorthuizen, Barneveld en omstreken.