Gijs Zwart Interieurbouw is gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van meubels op maat. Ervaar de luxe van een meubel dat speciaal voor u gemaakt is.
Een uniek object en een meubel dat daarom precies bij u past. Bovendien afgestemd op uw persoonlijkheid, smaak en woonomgeving.

Of het nu gaat om een en-suite kast, eetkamertafel, bureau of een badkamermeubel. Wij kunnen elk meubel geheel naar uw wens voor u op maat maken. Een robuuste tafel van eikenhout, een tweepersoons wastafel of een TV-meubel die uw apparatuur en snoeren perfect uit het zicht laat verdwijnen? Elke stijl en wens is mogelijk.

In onze eigen werkplaats maken wij met veel liefde en vakmanschap de mooiste meubels op maat.  Al onze meubels worden met de hand gemaakt en wij werken uitsluitend met duurzame materialen. Naast kundige vakmensen werken wij met de beste apparatuur en gebruiken wij moderne machines zoals de geavanceerde CNC Houtbewerkingsmachine. Onmisbaar om de beste kwaliteit te kunnen leveren en om de wensen van u als klant goed te kunnen vertalen naar een uniek ontwerp. Het inbouwen of plaatsen van uw meubel wordt uitgevoerd door onze eigen vakmensen van het montageteam. Wij hechten veel waarde aan goede service, oprecht vakmanschap en persoonlijk contact.

Wij komen graag bij u langs om uw wensen te vertalen naar een bijpassend ontwerp. Wij verzorgen het gehele proces van ontwerp tot oplevering van uw op maat gemaakte meubel. 

Gijs Zwart Interieurbouw
Vakmannen in ambachtelijk maatwerk

Creatief – Persoonlijk – Eerlijk – Flexibel – Uniek

Dat is waar Gijs Zwart Interieurbouw voor staat!