In de werkplaats van Gijs Zwart Interieurbouw werken onze vakmensen aan de meest uiteenlopende projecten. Met veel liefde voor het ambacht maken wij de mooiste producten op maat, voor zowel particulieren als bedrijven. Dankzij onze moderne machines, uitstekende materialen en de deskundigheid van ons team creëren wij de mooiste objecten.

In onze werkplaats werken wij van het begin tot aan het einde aan de producten. Wij bewaken dan ook het hele proces van creëren, spuiten, afwerken tot aan het monteren of afleveren van het product. Zo weten wij zeker dat ons streven naar kwalitatief hoogwaardige producten kan worden waargemaakt.

Hightech CNC-techniek

Naast onze kundige vakmensen beschikken wij ook over moderne machines. De apparatuur in onze werkplaats is van de beste kwaliteit. Zo werken wij met een moderne, geavanceerde CNC Houtbewerkingsmachine, die het hout op een snelle, zeer nauwkeurige en efficiënte manier kan bewerken.

De 3D-werktekening wordt geprogrammeerd op de CNC-machine, hierdoor kan het ontwerp tot in detail worden uitgewerkt en bekeken. Daarnaast werken we met diverse zaag- en freesmachines. Dankzij deze moderne machines en apparatuur zijn wij in staat om de beste kwaliteit te leveren en om goed te kunnen inspelen op de wensen van onze klanten.

Voor onze zakelijke relaties hebben we veel kantoren en restaurants ingericht. Onze particuliere relaties vragen ons veelal om op maat gemaakte keukens, kasten en allerlei meubels op maat te ontwerpen.

Uitdaging

Heeft u een uniek idee voor een meubelstuk? Schroom niet om ons te bellen. Wij staan altijd open voor een uitdaging en nee bestaat niet.
Wij nemen u stap voor stap mee in het proces van meubelmaken. Het belangrijkste is dat het uiteindelijke product precies gelijk is aan het ontwerp op papier.

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact, goede service en oprecht vakmanschap.

Creatief – Persoonlijk – Eerlijk – Flexibel – Uniek

Dat is waar Gijs Zwart Interieurbouw voor staat!