De kasten op maat van Gijs Zwart Interieurbouw zijn uniek en worden speciaal voor u gemaakt. Onze meubelmakers hebben jarenlange ervaring met het maken van unieke meubels.

Een kast op maat is ideaal om de ruimtes in uw woning optimaal te benutten. Daarnaast zijn inbouwkasten praktisch en mooi om te zien. Het grote voordeel van maatwerk is dat u alles volledig zelf kunt bepalen. Van indeling tot materialen, van schappen, laden of hangrekken tot schuifdeuren, draaideuren of zelfs zonder deur.

  • Wij verzorgen het hele proces van advies, ontwerp, uitvoering tot oplevering.
  • Wij vertalen uw wensen naar een goed ontwerp dat past in uw huis en bij uw budget.
  • Onze drijfveer is om u te verrassen met onze uniek stijl en passie voor ambachtelijk maatwerk.

Voorbeelden van onze kasten op maat:

Kamer en-suite kasten

Een functionele en mooie afscheiding tussen twee ruimtes. Van de schuifdeuren tot de kastrompen en van meubeldeuren tot een open kast. Alle stijlen, materialen en afwerkingen zijn mogelijk.

Kastenwand op maat

Een kastenwand is uitermate geschikt voor kleding maar ook om bijvoorbeeld allerlei spullen in op te bergen. De ruimte optimaal benutten en alles netjes uit het zicht. Ideaal.

Kast met paneeldeuren

Deze kast is helemaal op maat gemaakt zodat de wasmachine en droger mooi integreren in het geheel. De paneeldeuren zijn voorzien van draaideuren en mooie metalen handgrepen.

Bekijk hier voorbeelden van onze kasten:

Bekijk ook onze andere meubels

TV-Meubels

Badkamer meubels

Tafels