Interieurbouw is een omvangrijk begrip. Van het inrichten van kantoorpanden en horecagelegenheden tot het maken van een maatwerk keuken of een inbouwkast op maat. Alle soorten interieur komen aan bod. Gijs Zwart Interieurbouw levert maatwerkoplossingen voor ieder interieur. 

Onze drijfveer is om zowel particulieren als bedrijven te verrassen met onze unieke stijl en passie voor ambachtelijk maatwerk. Wij gaan iedere uitdaging in interieurbouw aan en werken in veel verschillende branches en sectoren.

Particulieren

In uw eigen huis staat genieten en ontspannen centraal. Wat is er mooier dan wonen in een interieur dat volledig bij u past?
Onze maatwerkoplossingen in interieurbouw zorgen voor een uniek design en geven uw woning extra uitstraling en allure.

Een prachtig op maat gemaakt meubelstuk krijgt dan ook alle aandacht die het verdient. Wij werken met exclusieve en hoogwaardige materialen die zo duurzaam mogelijk worden gebruikt. Uw wens is ons uitgangspunt en wij streven ernaar om deze zo perfect mogelijk uit te voeren.

Keukens op maat, inbouwkasten, meubels; wij gaan alle uitdagingen aan. Bekijk hier onze portfolio >

Bedrijven

Een prettige omgeving is belangrijk om goed te kunnen werken en te presteren. Daarnaast moeten uw bezoekers of klanten zich thuis voelen. Het is dan ook belangrijk om met alle facetten van het bedrijf rekening te houden.

Een goede samenwerking met alle betrokkenen zorgt voor het beste resultaat. Wij denken daarom graag met u mee en vertalen uw wensen naar een passend interieur. Onze passie voor maatwerk benutten wij graag om samen met u tot het allerbeste interieur te komen.

Wij hebben veel ervaring in het bouwen van interieurs voor horecagelegenheden en kantoren. Bekijk hier onze portfolio >

Gijs Zwart Interieurbouw is gespecialiseerd in maatwerk interieurbouw voor particulieren en bedrijven.

Met een klein team van ambachtelijke vakmensen zijn wij van het begin tot aan het einde verantwoordelijk voor de realisatie van uw project. Wij werken samen met betrouwbare toeleveranciers en een vast team van gespecialiseerde vakmensen. Met elkaar doen wij er alles aan om uw wensen te realiseren en tot het allerbeste interieur te komen.

Hieronder een greep uit de projecten die wij hebben gerealiseerd:

Project Op Roose Bar/Lunch/Diner Utrecht

Op Roose ligt in een uniek stukje Utrecht: aan de voet van de Prins Clausbrug en met een prachtig uitzicht op het Amsterdam-Rijnkanaal.

De twee oudste huisjes van Kanaleneiland zijn omgetoverd tot een prachtig restaurant.

De karakteristieke jaren 30-stijl is behouden en dankzij de ruime glazen serre zijn de twee huisjes met elkaar verbonden. In de serre heeft u een geweldig uitzicht over het kanaal. Met recht een plekje waar je “Op Roose” zit.

Ontvlucht de drukte bij Op Roose

Gijs Zwart Interieurbouw heeft rust gecreëerd in het interieur door te werken met natuurlijke materialen en rustige kleuren. Voor deze mooie locatie hebben we een aantal unieke maatwerk oplossingen geleverd.

Meer over ons project voor Op Roose >

Project Grand Café Wijntje in Voorthuizen

Grand Café Wijntje is een warm en modern ingericht restaurant, met vriendelijke bediening en bovenal voortreffelijk eten. Wijntje is een plek waar goede gastvrijheid voorop staat en waar het altijd gezellig is. Werken met verse ingrediënten, mooie ambachtelijke producten en pure smaken, dat is waar Wijntje voor staat.

In samenwerking met Heineken is een modern, warm en sfeervol interieurplan opgesteld. Onze passie voor ambachtelijk maatwerk is goed terug te zien in dit project. Daarnaast hebben wij bijvoorbeeld ook een enorme wand van prachtig fotobehang voorzien.

Meer over ons project voor Grand Café Wijntje >

Project Heinen Delfts Blauw in Putten

Heinen Delfts Blauw is gespecialiseerd in handschilderwerk van Delfts blauw aardenwerk. Daarnaast produceren ze Delfts blauwe souvenirs en verkopen ze producten van Koninklijke Tichelaar Makkum en De Porceleyne Fles (Royal Delft) uit Delft. Heinen Delfts Blauw heeft diverse winkels in Amsterdam, Delft en op Curaçao.

Voor het kantoor in Putten hebben wij een deel van de inrichting mogen verzorgen. Onze passie voor maatwerk hebben we in deze opdracht optimaal kunnen benutten. Onze drijfveer is om zowel particulieren als bedrijven te verrassen met onze unieke stijl en passie voor ambachtelijk maatwerk.

Meer over ons project voor Heinen Delfts Blauw >

Project Supracom in Garderen

Supracom is een specialist in ICT-dienstverlening voor tandheelkundige praktijken. Naast tandartspraktijken behoren ook specialisten in implantologie, parodontologie, mondhygiëne en orthodontie tot de klantenkring. Supracom verzorgt en beheert het netwerk, de internetverbinding en de volledige kantooradministratie.

Bij een goede praktijkautomatisering gaat het niet alleen om een juiste afstemming van praktijksoftware en kantoorautomatisering, maar ook van beproefde werkmethoden en procedures. Een integrale benadering is dan ook van groot belang. Dat weten ze bij Supracom als geen ander, omdat ze zijn ontstaan uit een tandheelkundige praktijk.

Gijs Zwart kiest ook graag voor een integrale benadering. Wij hebben een uitstekende en langdurige samenwerking met talrijke specialisten zoals tegelzetters, schilders, stoffeerders en meer. Wij stemmen onze werkwijze en expertise op elkaar af om samen tot het allerbeste resultaat te komen.

Meer over ons project voor Supracom >

Complete kantoorinrichting

Na een grondige renovatie is dit mooie pand recent als kantoor in gebruik genomen. Met respect voor de stijl van het gebouw is er een moderne bedrijfsruimte gerealiseerd. Gijs Zwart Interieurbouw heeft twee mooie kantine ruimtes mogen inrichten en daarnaast hebben wij maatwerk kasten en bureaulades voor de kantoorruimtes geplaatst.

Meer over dit project >

Interieur living Scania Truck

Dit project is met recht uniek en heel bijzonder te noemen. Gijs Zwart Interieurbouw heeft de living in een Scania Truck mogen ontwerpen en inbouwen. De Scania truck is van het Tractorpulling team The Riddle. Met deze truck is het team het hele jaar onderweg naar wedstrijden in Nederland en in Europa. Deze glimmende zwarte truck is nu ook van binnen prachtig om te zien en beschikt over alle faciliteiten voor een fijn verblijf onderweg.

Meer over dit project >

Creatief – Persoonlijk – Eerlijk – Flexibel – Uniek

Dat is waar Gijs Zwart Interieurbouw voor staat!