Dit project is met recht uniek en heel bijzonder te noemen. Gijs Zwart Interieurbouw heeft de living in een Scania Truck mogen ontwerpen en inbouwen.

De Scania truck is van het Tractorpulling team The Riddle (Facebookpagina). Met deze truck is het team het hele jaar onderweg naar wedstrijden in Nederland en in Europa. Deze glimmende zwarte truck is nu ook van binnen prachtig om te zien en beschikt over alle faciliteiten voor een fijn verblijf onderweg.

Alle kasten zijn op maat gemaakt. Er is gekozen voor hout van massief eiken, voorzien van beits en lak. Overal zijn dezelfde zwarte handgrepen gebruikt om eenheid te creëren.

Het keuken gedeelte heeft een mooi grijs werkblad genaamd Pietra Napoli Satin. Alle apparatuur in de keuken is van Siemens. Ook hier zijn de kasten op maat gemaakt van massief eiken.

Alle raamkozijnen zijn voorzien van een eikenhouten omlijsting. Ook zijn er diverse houten wandschapjes geplaatst. Daarnaast hebben we een tussendeur en scheidingswand van eikenhout gemaakt.

Het is een gezellige en sfeervolle living geworden.

Heeft u ook een bijzonder project voor ons?

Neem gerust contact met ons op. Wij houden van een uitdaging.

Gijs Zwart Interieurbouw is gespecialiseerd in maatwerk interieurbouw voor particulieren en bedrijven.