In ons vak mogen we soms deelnemen aan bijzondere projecten en samenwerken met andere partijen. Voor dit project hebben wij samen met interieurontwerpers Building Design uit Dronten een prachtige woonkamer en keuken gerealiseerd.

Wij hebben diverse maatwerk kasten gemaakt, zoals een tv-meubel en diverse opbergmeubels. Ook de uitvoering van de prachtige moderne keuken hebben wij voor onze rekening genomen. Zoals uit de ontwerpen blijkt is er heel veel van het ontwerp definitief doorgevoerd.

Woonkamer – TV Meubel

In het zitgedeelte van de woonkamer hebben we een uniek meubel ontworpen met plek voor zowel de TV als de openhaard. Het meubel is uitgevoerd in eiken fineer genaamd Vintage Harlem en voorzien van beits en lak. Voor eens stijlvolle uitstraling is de nis voorzien van plakjes hout. Ook is er een led strip geplaats voor sfeerverlichting. Echt het pronkstuk van de woonkamer, dit unieke meubel.

Kast op maat

In de woonkamer hebben we verder een opbergmeubel gemaakt. Dit meubel beslaat de hele wand. Het meubel heeft 4 voorraad lades en is uitgevoerd in eiken fineer Vintage Harlem, voorzien van beits en lak. Een ideaal meubel om veel in op te bergen.

Keuken

De moderne keuken is precies geworden zoals op de tekening is ontworpen. Er is een ruim kookeiland met fronten uitgevoerd in eiken fineer, genaamd Vintage Harlem en voorzien van mat spuitwerk in de kleur RAL 9004.

Het fraaie blad is van keramiek, genaamd Venatino Satin. De stollenwanden van het kookeiland lopen door in het verstek, staand op de vloer. Dit geeft het kookeiland een chique en luxe uitstraling.

Alle apparatuur is van Siemens en natuurlijk mag een mooie Quooker kraan niet ontbreken in deze prachtige keuken. De zeeppomp van Quooker is uiteraard in dezelfde stijl.

Uniek in deze keuken zijn de kasten met lades, onder de keukenapparatuur. Dit komt niet vaak voor maar omdat wij alles op maat maken kan de keuken compleet naar wens worden samengesteld.

De kasten hebben diverse soorten handgrepen, verticale handgrepen en horizontale handgrepen maar ook push to open is gebruikt. Alles is mogelijk.

Naast de eettafel is, in de nis, nog gezellig zithoekje ontworpen. Hier hebben we een prachtig groen wandmeubel gemaakt met sierlijsten op de muur. Het meubel is voorzien van spuitwerk en beschikt over 3 voorraadlades. Ook kan het als bankje worden gebruikt.