Gijs Zwart Interieurbouw is gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van meubels op maat. In onze eigen werkplaats maken wij met veel liefde en vakmanschap de mooiste meubels.

Voor deze klant hebben wij diverse meubels mogen maken. Een badkamermeubel en een complete keuken met een op maat gemaakte ronde tafel.

De Keuken

In deze mooie, grote ruimte hebben we een op maat gemaakte houten keuken geplaatst. Het materiaal is van massief eikenhout en alles is voorzien van Hesse lak. Het keukenblad is van composiet in de kleur Oyster Satin. De koelkast, combi-oven en vaatwasser zijn van Siemens. De kraan is een Quooker Flex RVS kraan. Een echte blikvanger in de keuken is het Bertazzonie inductie fornuis met daarin een grote oven.

Het pronkstuk in deze mooie ruimte is de op maat gemaakte ronde tafel. Het tafelblad is van massief eikenhout en heeft een ronde, robuuste stalen poot.

Het badmeubel

In de badkamer hebben wij een houten badmeubel geplaatst. Het meubel is van massief eikenhout, voorzien van een Hesse lak. Voorzien van vier voorraadlades met zwarte handgrepen. Het blad is van composiet Oyster Satin met 2 witte, Alape ovale spoelbakken. Ook is er een spiegel met ledverlichting geplaatst.

Meubels op maat zijn heel bijzonder. Een uniek object dat precies is afgestemd op uw persoonlijkheid, smaak en woonomgeving.

Interesse?
Neem gerust contact met ons op.